Deel dit artikel
Deel dit artikel

Ondersteuning naar een accommodatie

Met deze accommodatiecheck heeft de KNGU tot doel je te ondersteunen in plannen die de gymclub mogelijk heeft op het gebied van accommodatie. Ook is dit platform bedoeld om de problematiek en de oplossingen van andere gymclubs op het gebied van accommodatie met elkaar te delen. 

Alfabet
Hier worden verschillende onderwerpen ondergebracht die niet in het stappenplan voorkomen. Het werkterrein van accommodatiebeleid is te breed om alles in het stappenplan op te nemen. Vandaar deze extra voorziening met zaken als problematiek van gemeentelijke accommodaties en aanverwante onderwerpen.

Stappenplan
Met het stappenplan wordt inzicht gegeven in het proces en de acties die nodig zijn om zelf een accommodatie te realiseren. Het is een overzicht in chronologische volgorde van het allererste begin tot de oplevering en in gebruikneming. Klik hier voor meer informatie.


Verenigingsaccommodaties
Hier komt informatie te staan van gymclubs met reeds gerealiseerde accommodaties in Nederland. De praktijk van anderen kunnen helpen om de eigen plannen te realiseren.

Contact?
accommodatie@kngu.nl

Plaats reactie
Gerelateerde artikelen
laatste reacties
"Is er ook een overzicht waar men in het land trampoline springen al..." Trampolinespringen 14 dagen
"Hallo
Ik ben een (mexicaanse) ex-ritmische turnster en ik ben..."
Ritmische Gymnastiek onbekend
"Hi, we hebben een lid per 10 mei ingeschreven. En deze zegt nu al w..." Contact onbekend