Deel dit artikel
Deel dit artikel

Ondersteuning naar een accommodatie

Met deze accommodatiecheck heeft de KNGU tot doel je te ondersteunen in plannen die de gymclub mogelijk heeft op het gebied van accommodatie. Ook is dit platform bedoeld om de problematiek en de oplossingen van andere gymclubs op het gebied van accommodatie met elkaar te delen. 

Alfabet
Hier worden verschillende onderwerpen ondergebracht die niet in het stappenplan voorkomen. Het werkterrein van accommodatiebeleid is te breed om alles in het stappenplan op te nemen. Vandaar deze extra voorziening met zaken als problematiek van gemeentelijke accommodaties en aanverwante onderwerpen.

Stappenplan
Met het stappenplan wordt inzicht gegeven in het proces en de acties die nodig zijn om zelf een accommodatie te realiseren. Het is een overzicht in chronologische volgorde van het allererste begin tot de oplevering en in gebruikneming. Klik hier voor meer informatie.


Verenigingsaccommodaties
Hier komt informatie te staan van gymclubs met reeds gerealiseerde accommodaties in Nederland. De praktijk van anderen kunnen helpen om de eigen plannen te realiseren.

Contact?
accommodatie@kngu.nl

Plaats reactie
Gerelateerde artikelen
laatste reacties
"in maart 2019 is mijn vrouw 50 jaar lid van de gymvereniging ODI 't..." Jubileumspelden 10 dagen
"Beste Jacqueline,

dit hebben wij helaas niet. Wel heel..."
Jubileumspelden 18 dagen
"Beste KNGU,
ik heb de tussenpersoon:
Meijers Assuranti..."
Verzekeringen 20 dagen