Deel dit artikel
Deel dit artikel

Contact

Indien u vragen heeft over DigiMembers.nl kunt u terecht bij:

- De Servicedesk DigiMembers: Zij helpen u verder met vragen, tips en suggesties over gebruik, inrichting administratie en beheer van DigiMembers.nl

- De Servicedesk KNGU: Zij helpen u met vragen, tips en suggesties over zaken omtrent het lidmaatschap KNGU van een lid of van de vereniging, bondsstaten, wedstrijdpaspoorten en bondsnummers.


Servicedesk DigiMembers

Voor de uitrol en ondersteuning is de DigiMembers.nl ServiceDesk ingericht. U kunt de ServiceDesk op meerdere manieren bereiken:

1. U bent reeds werkzaam met Digimembers.nl maar u heeft een probleem of een vraag? Klik op deze link om door te gaan naar het meldingensysteem van de Servicedesk om een melding aan te maken.

2. De ServiceDesk is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09:30 en 13:30 op nummer 055-5058793.

3. E-mail: digimembers@kngu.nl

Contact via mail of telefoon kan wachttijden opleveren. Meldingen in het meldingensysteem kunnen door meerdere mensen worden beantwoord, waardoor u sneller antwoord krijgt.


Support Serviceteam  

Het Serviceteam Support van de KNGU is per mail bereikbaar via: serviceteam@kngu.nl

Reacties (12)
"Bij nieuw lid 996 (oud bondsnummer 3033858) werd automatisch een nieuw bondsnummer ingevuld: 4429352. Hoe kan ik dit veranderen weer in 3033858 ?" Anneke Schade-de Jong onbekend
"Hallo,

Ik ben penningmeester van een kleine ruitersportvereniging (75 leden) die zich bezig houd met het paardrijden in dameszadel. Wij zijn op zoek naar een systeem voor de ledenadministratie en boekhouding. Zou de mogelijkheid bestaan om van Digimembers gebruik te maken?

Met vriendelijke groet,

Erik Oosterhof"
Erik Oosterhof onbekend
"Hallo Erik,

DigiMembers is een ledenadministratiepakket dat alleen beschikbaar is voor bij de KNGU aangesloten verenigingen. "
Wilbert Stegeman onbekend
"Hallo Anneke,

Nieuwe leden krijgen een nieuw bondsnummer. Alleen als een nieuw lid al voorkomt in de KNGU administratie dan zal het oude bondsnummer gebruikt kunnen worden. "
Wilbert Stegeman onbekend
"Bij onze vereniging komt binnenkort een trainster die ook al lid is van een andere turnvereniging. Moet ik haar ook gewoon als nieuw lid opvoeren in digimembers en betaalt ze dan dubbele bondscontributie. En heeft ze dan straks 2 bondsnummers?
Ik hoor graag hoe dit in zijn werk gaat."
Jolanda Robbemont onbekend
"

Beste Jolanda,

Dat is juist, elk lid van de vereniging, alsmede bestuur, ereleden, leidinggevend- en jurerend kader moet ingevoerd worden in de DigiMembers ledenadministratie van de vereniging, ook als ze al bij een andere vereniging lid zijn.
Bij elke vereniging zal bondscontributie afdracht plaatsvinden. Het lid behoort bij elke vereniging hetzelfde relatienummer te krijgen.

"
Sylvia Nillesen onbekend
"Hallo,

Ik ben voor onze vereniging Digimembers aan het herinchten.

- Kun je vervallen lessen zonder problemen verwijderen uit het systeem?
- Wordt de contributie berekent op basis van les of van lessoort?
- Indien via lessen, moet je dan een contributie per les gaan bepalen.
Wij hebben een contributie model op basis van aantal uren training per week."
Marco Niemeyer onbekend
"Goedenavond,
Klopt het dat de kwartaalnota van de bondscontributie nog niet is ontvangen?

Mvg,
P. Elsinga
G.v. Longa "
P Elsinga onbekend
"Ik heb net een handmatige factuur gemaakt. Bij het opslaan was ik blijkbaar erg ongeduldig en heb meerdere keren op opslaan gedrukt. Nu geeft het systeem aan dat er een kritieke fout is opgetreden en dat ik in het logboek moet kijken.
Waar kan ik het logboek vinden?
Hoe kan ik nu verder in het systeem?
"
Minca Holman onbekend
"Er is een (oud) lid toegevoegd bij onze vereniging. Zij is al langer lid van een andere vereniging. De bondscontributie dient daarom door de andere vereniging betaald te worden.
Blijkbaar moet daarom de contributieregel voor de Bondscontributie verwijderd worden. Waar kan ik in Digimembers dit vinden?"
Ben van der Horst onbekend
"Beste Ben en Minca, ik adviseer jullie om met deze vraag even contact op te nemen met onze helddesk van Digimembers, collega Rob Pol helpt jullie graag verder. telefoon : 055-5058793 of Digimembers servicedesk

Peter Bus"
Peter Bus onbekend
"Hi, we hebben een lid per 10 mei ingeschreven. En deze zegt nu al weer op. Het klopt toch dat ik dan pas per einde van het kwartaal kan uitschrijven?" Sandra Koenders onbekend

Plaats reactie
laatste reacties
"Wij zijn ook benieuwd naar de geldigheid van de antwoorden op deze ..." Arbeidscontracten 9 dagen
"Ik kan het document betreft regelgeving en kosten lidmaatschap KNGU..." Regelgeving en koste... 11 dagen
"Voorheen werd de bondscontributie al in november bekend gemaakt, wa..." Regelgeving en koste... onbekend