Deel dit artikel
Deel dit artikel
Gepubliceerd: 16 juli 2018 door Redactie

AH Sportactie 2018

Promoot jouw sport en jouw club lokaal!

Dit jaar organiseren Albert Heijn en NOC*NSF samen weer de AH Sportactie. Ben jij met jouw gymclub op zoek naar meer leden, wil je andere doelgroepen aanspreken of vrijwilligers werven? Dan is de AH Sportactie zeker iets voor jou. Vorig jaar is namelijk 35 tot 50% van de deelnemende sporters uiteindelijk lid geworden van de club.

Lokale Albert Heijn winkel

Sporters kunnen zoeken en boeken via de ahsportactie.nl bij activiteiten die door jouw gymclub worden aangeboden. Naast het promoten van jouw sport of club op social media, flyers of andere informatiekanalen zou je het promoten ook op een andere manier kunnen insteken. Om nog meer draagvlak te creëren en sporters nóg enthousiaster te maken om bij jouw club te komen sporten, kan je jouw sportclub promoten bij de regionale Albert Heijn winkel. De winkelmanagers van Albert Heijn kijken uit naar een samenwerking binnen deze AH Sportactie en bekijken per locatie wat er mogelijk is. Neem dus als club contact op met de Albert Heijn(s) bij jouw club in de buurt om de ideeën en de mogelijkheden te bespreken. Zo vul je samen de sportkalender in. Net als vorig jaar kan je samen met de lokale Albert Heijn winkels activiteiten organiseren in- en rondom de winkel. Vanaf 20 augustus kan je naar jouw Albert Heijn om samen activiteiten te bedenken.

Begin op tijd

Vorig jaar werden er veel sportieve activiteiten aangeboden in de Albert Heijn. Wil jij dit jaar ook graag de uitdaging aan gaan, maar heb je nog geen inspiratie? Ga dan langs bij de lokale Albert Heijn en ga samen sparren om toffe activiteiten te bedenken. En organiseer je iets leuks? Vergeet het dan vooral niet online te delen met #AHSportactie en NOC*NSF promoot het met je mee!

Kijk ook op de website voor meer informatie!

Plaats reactie
laatste reacties
"Is er in de buurt van Veenendaal een RG vereniging/club?
Ik l..."
Ritmische Gymnastiek 11 dagen
"Beste Mijnheer Kruis,

u kunt het beste zelf de verenig..."
Jubileumspelden 11 dagen
"21 dagen geleden( zie hierboven) heb ik een vraag gesteld en nog g..." Jubileumspelden 13 dagen