Deel dit artikel
Deel dit artikel
Gepubliceerd: 11 november 2016

Belactie levert veel vrijwilligers op!

De sportvereniging CLIAS Wildervank vindt het hebben van betrokken leden van groot belang. Daarom waren een aantal bestuursleden en vrijwilligers van de vereniging bijeengekomen voor een belronde onder de 240 leden.

73 Vrijwilligers

En niet zonder succes, maar liefst 73 vrijwilligers zegden hun medewerking telefonisch toe.
Annemarie Wilkens somt op wat de oogst is aan het einde van de eerste belronde; van vrijwilligerscoördinator, kascommissie, activiteiten helpen en organiseren, sponsoractie, collecte voor Oranjefonds, uitvoering, materiaalonderhoud tot juryleden.

Insteek vereniging
De insteek van de vereniging is dat ieder lid iets bijdraagt èn dat de talenten van vrijwilligers zo goed mogelijk worden benut. Met ondersteuning van de vrijwilligers probeert Clias te zorgen voor een zo optimaal mogelijke bezetting van de verschillende functies binnen de vereniging. Het is daarbij belangrijk dat taken over zoveel mogelijk vrijwilligers worden verdeeld. Vele handen maken immers licht werk. Met behulp van de aanpak ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd’ van Sport Drenthe probeert Clias nieuwe vrijwilligers aan zich te binden. Er zijn meerdere vereniging in de gemeente Veendam die zich de komende periode hiermee bezig houden.

 

Plaats reactie
laatste reacties
"Beste Marinka,

vervelend dat er brand is geweest, gelu..."
Verzekeringen 3 dagen
"Beste KNGU,

In een van de gemeentelijke zalen is brand..."
Verzekeringen 22 dagen
"hi im looking for a sponsor im a gym anthousiast but i cant afford ..." Voorbeeld sponsorcon... onbekend