Deel dit artikel
Deel dit artikel
Gepubliceerd: 28 januari 2015 door KNGU

Collecteert jouw vereniging mee van 29 maart t/m 4 april 2015?

````

Het is bijna zover: de landelijke collecteweek van Fonds Gehandicaptensport! Ook dit jaar zullen weer duizenden vrijwilligers zich  inzetten om zo veel mogelijk geld op te halen voor sporters met een handicap. Want om als gehandicapte te kunnen sporten zijn er vaak aanpassingen nodig. En die aanpassingen kosten geld. Veel geld.

In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap die, om te kunnen sporten, extra ondersteuning nodig hebben. Het kan gaan om aanpassingen aan het sport- en spelmateriaal of de sportaccommodatie. Maar er is ook vaak extra begeleiding en speciaal vervoer noodzakelijk. Omdat daar veel geld voor nodig is, organiseert Fonds Gehandicaptensport ook dit jaar weer een landelijke collecte.

Samen één team
Sta jij ook met jouw vereniging als één team achter de sporters met een handicap? Fonds Gehandicaptensport werkt graag samen met partners in de sport zoals verenigingen. Jullie weten immers als geen ander wat sport kan betekenen. En hoe belangrijk het is. Maak jouw vereniging en mede sporters daarom ook enthousiast en meld jullie aan! Door te helpen met collecteren tijdens de landelijke collecteweek van 29 maart t/m 4 april aanstaande, help je niet alleen de sporters met een handicap maar ook jouw eigen vereniging!


Geld voor jullie eigen club
Maar liefst 25%(*) van jullie collecteopbrengst is voor jullie vereniging. Daarnaast maak je als vereniging kans op een stimuleringssubsidie van maar liefst € 500 ! Ruim 300 verenigingen collecteren al én met succes. Ga dus ook snel naar www.fondsgehandicaptensport.nl/collecteweek voor meer informatie of om je aan te melden!


(*) Heeft jouw vereniging geen aanbod voor sporters met een handicap of geen plannen om dit aan te gaan bieden, dan mag jouw vereniging 15% van de collecteopbrengst behouden.

 

 

 

 

 

Plaats reactie
Gerelateerde artikelen
laatste reacties
"Goedemiddag,
Graag zouden ook wij een stappenplan betreffende..."
Update privacywet 2 dagen
"Beste Janntsi,

we hebben gezocht maar er is helaas gee..."
Ritmische Gymnastiek 11 dagen
"Beste Frieda,

je kunt het beste even contact leggen me..."
Topdesk 11 dagen