Deel dit artikel
Deel dit artikel
Gepubliceerd: 15 februari 2018 door Redactie

Congres Optimaal Herstel

3 oktober 2018

Blessurepreventie is een belangrijk onderwerp voor veel gymclubs. Wil je op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op dat gebied? Dan is het Congres Optimaal Herstel op 3 oktober aanstaande een mooie gelegenheid!

Het congres Optimaal Herstel is het antwoord op de vraag van vele professionals die dagelijks bezig zijn met vitaliteit, gezondheid en presteren. Zowel topsporters als werknemers in het bedrijfsleven trachten aan steeds hogere eisen te voldoen en gaan hierbij over hun grenzen. Er is een toename zichtbaar van overtraining, blessures en burn outs. Een goed herstel is cruciaal voor een duurzame gezondheid en het belang van iedereen werkzaam in (top)sport en bedrijfsleven!

Tot nu toe wordt bij herstelbevordering vooral gekeken naar fysiologisch herstel. Juist tijdens presteren en revalideren spelen echter (positieve en negatieve) gedachten en emoties een grote rol. Daar wordt nog nauwelijks aandacht aan besteed. Om die reden staat dit congres vooral in het teken van de psychologische kant van herstel. Hoe kun je hier als sporter, coach, (para)medicus en (HR) manager actief aan bijdragen?

Op woensdag 3 oktober delen deskundigen uit de sport- en gezondheidszorgpraktijk hun kennis en ervaring met jou, waarbij de focus ligt op drie thema’s:

  • innovaties binnen herstel in de sport
  • herstel in de gezondheidszorg
  • preventie en herstel in het bedrijfsleven


Bekijk direct het programma en de topsprekers. Deelname aan deze boeiende dag onder leiding van Humberto Tan kost met het speciale vroegboektarief geen € 155,- maar slechts € 125,- excl btw! Kom je ook naar de KNVB Campus in Zeist?

Plaats reactie
laatste reacties
"Goedemiddag,
Graag zouden ook wij een stappenplan betreffende..."
Update privacywet 7 dagen
"Beste Janntsi,

we hebben gezocht maar er is helaas gee..."
Ritmische Gymnastiek 16 dagen
"Beste Frieda,

je kunt het beste even contact leggen me..."
Topdesk 16 dagen