Deel dit artikel
Deel dit artikel
Gepubliceerd: 3 oktober 2017 door RH

DAS voor de Sport nodigt je uit

Meld je nu aan!

Het incasseren van de contributie, sponsorgelden en andere facturen kost vaak veel tijd en moeite. Samen met de sportbonden hebben wij speciaal voor sportverenigingen een oplossing bedacht waarmee wij u helpen bij het incasseren van uw facturen. U bespaart tijd en ontvangt sneller uw geld. Bovendien wordt het aantal niet betaalde facturen tot een minimum beperkt. Ook hoeft u minder leden te royeren in verband met het niet betalen van de contributie. 

Als extra service bieden wij u inzicht in het betaalgedrag van uw leden. Later geven we u inzicht in hoe uw vereniging het doet ten opzichte van andere verenigingen. Dit helpt u om uw incassoproces verder te verbeteren. 

Geïnteresseerd? Op woensdag 25 oktober a.s. vertellen we u graag alles over onze nieuwe oplossing. Maar we zijn ook zeer geïnteresseerd in uw mening!

Op korte termijn gaan we van start met een pilot. Wij stellen het enorm op prijs als u hieraan wilt deelnemen. U profiteert dan als één van de eerste sportverenigingen van onze oplossing. Gedurende de pilot periode word u persoonlijk begeleidt door een credit management specialist van DAS. Doet u mee?

Meld u nu aan via www.das.nl/sport. Wij zorgen voor soep en een broodje en sluiten af met een borrel. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden.

Programma

18.30 Aanvang soep met een broodje
19.30 Start presentatie door Luuk Stroot
21.00 Afsluitende borrel

Meer informatie?
Kijk op www.das.nl/sport

Plaats reactie
laatste reacties
"Goed verhaal Marieke,

Mijn stip op de horizon is 2024 ..."
De pitch van Marieke... 8 dagen
"Hoi Bianca bedankt voor jouw reactie. Wij gaan andere verengingsman..." Werkt jouw club al m... 13 dagen
"Mooi artikel, goed onderzoek. Wij zijn dit seizoen gestart met een ..." Werkt jouw club al m... 13 dagen