Deel dit artikel
Deel dit artikel
Gepubliceerd: 11 januari 2019 door Redactie

Datum Nationale Sportweek 2019 bekend

Hoe gaat jouw club dit jaar de gymsport promoten?

Komend jaar vindt de Nationale Sportweek plaats van vrijdag 20 tot en met zondag 29 september 2019. De sportweek heeft een duur van tien dagen en overlapt daarmee met de Europese Week van de Sport. De Nationale Sportweek heeft als doel sport te promoten en mensen inspireren te gaan bewegen. Het wordt de zestiende keer dat NOC*NSF samen met bonden, gemeenten, partners, onderwijs en sportclubs de Nationale Sportweek organiseert.

Samenwerken

Het lijkt nog wel heel ver weg, maar het is toch goed om er binnen de club al even bij stil te staan. Waren jullie van plan om dit jaar iets te vieren of iets bijzonders te doen? Kijk dan even of het te combineren valt met de datum van de Nationale Sportweek! En als je al ideeën hebt, ga dan misschien al eens langs bij de gemeentelijke dienst voor de sport. Wie weet kunnen jullie samen iets oppakken! Wat het thema wordt, is op dit moment nog niet bekend. Die informatie volgt in februari.

De Nationale Sportweek is een onderdeel van de Europese week van de Sport en wordt mede gefinancierd vanuit het Erasmus Plus programma. Doel van de Europese week van de Sport is om Europa te inspireren om meer te bewegen. Let’s be #BeActive!

Tags:    Nationale Sportweek
Plaats reactie
laatste reacties
"Is er in de buurt van Veenendaal een RG vereniging/club?
Ik l..."
Ritmische Gymnastiek 11 dagen
"Beste Mijnheer Kruis,

u kunt het beste zelf de verenig..."
Jubileumspelden 11 dagen
"21 dagen geleden( zie hierboven) heb ik een vraag gesteld en nog g..." Jubileumspelden 13 dagen