Deel dit artikel
Deel dit artikel
Gepubliceerd: 1 oktober 2018 door Redactie

De AH Sportactie is in volle gang!

Doe mee en promoot de gymsport

Sinds maandag 17 september is de AH Sportactie gestart en ontvangen klanten van de Albert Heijn een sportvoucher bij elke keer boodschappen doen. Met die voucher kunnen ze dan sportactiviteiten boeken bij aangemelde sportaanbieders. Doet jouw club ook al mee? Je kunt nog aanmelden!

Aanmelden kan de hele actie (t/m 25 november)

De AH Sportactie is gestart en miljoenen sportvouchers worden uitgedeeld. Wil jij potentiële sporters met een sportvoucher ontvangen op jouw club, maar ben je nog niet aangemeld bij de AH Sportactie? Geen probleem, gedurende de hele actie kan jij jouw sportclub nog aanmelden en sportactiviteiten aanmaken. Hoe? Check op www.clubprofiel.nl de handleiding Clubprofiel aanmaken en het stappenplan Sportactiviteiten aanmaken.

Maak sportactiviteiten aan

Sportclubs melden zich op Clubprofiel aan voor de AH Sportactie. Daarna dien je nog zelf sportactiviteiten aan te maken in het profiel. Deze sportactiviteiten worden zichtbaar voor de sporters en kunnen geboekt worden. Zonder deze sportactiviteiten (een training of clinic) ben je als sportclub niet zichtbaar op www.ahsportactie.nl. Kortom: maak sportactiviteiten aan en doe mee!

Check of jouw sportaanbod goed is aangemeld

Bij het aanmaken van jouw sportactiviteiten is het belangrijk dat je: 1. Een pakkende titel hebt, 2. Een korte en bondige omschrijving van de activiteit en jouw sportclub en 3. Upload een foto met sportende en lachende mensen erop. Tot slot: check via de preview functie of jouw sportaanbod goed wordt weergegeven.

Succesvolle eerste week AH Sportactie

Na de eerste week zijn er 5.000 boekingen via www.ahsportactie.nl gedaan. Super goed! Zet jouw sportaanbod snel online, want er komen nog veel meer boekingen aan. We willen allemaal dat naast het meer in beweging brengen van Nederland, de sporter ook binden aan een sportclub als hij of zij de sport heeft ontdekt die bij hem of haar past! 

Vlog van het Sportsupportteam

Nog een leuk nieuwtje als uitsmijter: het NOC*NSF Sportsupportteam heeft een vlog gemaakt om de AH Sportactie te promoten. En raad eens welke sport in dat eerste filmpje te zien is? Juist, turnen! Super toch?!


Tags:    Sportpromotie
Plaats reactie
laatste reacties
"Goedemiddag,
Graag zouden ook wij een stappenplan betreffende..."
Update privacywet 7 dagen
"Beste Janntsi,

we hebben gezocht maar er is helaas gee..."
Ritmische Gymnastiek 16 dagen
"Beste Frieda,

je kunt het beste even contact leggen me..."
Topdesk 16 dagen