Deel dit artikel
Deel dit artikel
Gepubliceerd: 2 juli 2018 door RH

GK en CEK verlengen contract met de KNGU

Op 24 juni 2018 hebben GK, CEK en de KNGU de lopende samenwerking verlengd tot en met de OS 2024

Op 24 juni 2018 hebben GK, CEK en de KNGU de lopende samenwerking verlengd tot en met de Olympische Spelen in 2024. De samenwerking wordt zowel op het gebied van topsport als breedtesport geïntensiveerd. Voor de topsporters stelt GK/CEK meer wedstrijdkleding op maat beschikbaar. Voor de recreatieve sporters zetten we in op meer mogelijkheden en een divers aanbod. Verenigingen profiteren van deze samenwerking door middel van een clubdeal, zodat zij hun wedstrijdpakjes met korting kunnen aanschaffen.

Marieke van der Plas, directeur KNGU: “Het is fantastisch dat we deze, inmiddels langdurige samenwerking, kunnen continueren voor onze sport. Zeker omdat we nu nog beter kunnen inspelen op de behoefte van de sporters. Goede en aansprekende kleding is daarnaast van groot belang om mooie prestaties neer te kunnen zetten”.

Enrico Visser, directeur CEK: “Na ruim 9 mooie sportieve jaren, met vele internationale successen zoals 2 olympische titels, spreekt het voor zich dat wij blij zijn met de verlenging van het contract. We kijken ernaar uit om samen onze sport verder te ontwikkelen”.

Plaats reactie
laatste reacties
"Beste Caroline,
Zou ik ook het hele rapport mogen hebben? Ik ..."
Werkt jouw club al m... 19 uur
"Hallo,
Is er een vereniging in Lelystad die Ritmische gymnast..."
Ritmische Gymnastiek 1 dag
"Vanaf 16 jaar, dat is namelijk de leeftijd dat iemand gediplomeerd ..." Verklaring Omtrent G... 2 dagen