Deel dit artikel
Deel dit artikel
Gepubliceerd: 15 maart 2016

GYM2MOVE in Bergen op Zoom

Sportvereniging GENIE gebruikte beweegplein als clubpromotie

Het Gym2Move beweegplein in Bergen op Zoom. Het Gym2Move beweegplein in Bergen op Zoom.

De GYM2MOVE kar staat op dit moment in Bergen op Zoom, waar het mobiele beweegplein wordt verhuurd aan gymsportclubs in de regio. Twee weken terug gebruikte Sportvereniging GENIE uit Bergen op Zoom het beweegplein bij een opening van een historisch gebouw. Mariëlle Sebregts zag meteen effect: “We kregen naar aanleiding van die activiteit duidelijk meer aanvragen.”

Tijdens de heropening van de historische Blokstallen 3 werd de GYM2MOVE kar gebruikt voor extra activiteiten op het plein. Het was een groot succes, vertelt Sebregts. “We zijn zaterdagmorgen om 9.00 uur begonnen met het uitladen van alle matten, thumblingbanen, en trampolines. We hebben dat opgeblazen en toen konden de kinderen er gelijk al onder begeleiding op springen en bewegen.” Sebregts vertelt dat GENIE een gecombineerde turn- en dansverengining is. “Alle leiding van de vereniging stond buiten bij de verschillende toestellen. En binnen hadden we nog een kraam waar we informatie over de verschillende onderdelen konden geven."

Gym2Move in Bergen op Zoom

Demonstraties

GENIE gebruikte het weekend ook om demonstraties te geven door de verschillende dans- en turngroepen. “Het beweegplein is zo ook een goede manier om je club in de picture te zetten. Bij de informatiekraam was het op zich niet overdreven druk geweest met vragen, maar toch kregen we de week na die opening veel mails met vragen als: waar kan ik bij mij in de buurt turnen of dansen? En op welke tijden? Dat vond ik wel opvallend!”

Sebregts weet nu uit ervaring dat de mogelijkheden met het GYM2MOVE beweegplein groot zijn. “Er zit ook zoveel in”, zegt ze. De aanhanger is namelijk gevuld met twee tuintrampolines, luchtmateriaal van de airtrack Factory, een airtumblingbaan, linten, hoepels en knotsen en opdrachtkaarten om het plein inhoud te geven. “Er zit zelfs en beamer met scherm bij om kinderen te kunnen laten mee zingen en dansen als een soort Just Dance.”

Binnen en buiten

De materialen kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt, waardoor de kar ook goed in te zetten is bij bijvoorbeeld een braderie, een kindervakantieweek, een sportdag op school of activiteiten in een sportweek. “We hadden laatst nog dat de materialen van GYM2MOVE gebruikt werden bij het afstuderen van CIOS studenten”, zegt Sebregts die de kar nu ook in Bergen op Zoom beheert.

De kar staat in ieder geval de komende maand nog in Bergen op Zoom. “Ik werk bij een autobedrijf, waar we de kar goed kunnen stallen.”

Interesse om de GYM2MOVE kar ook bij jouw club te gebruiken? Reserveer het beweegplein dan direct! 

Gym2Move in Bergen op Zoom

Plaats reactie
Gerelateerde artikelen
laatste reacties
"Goedemiddag,
Graag zouden ook wij een stappenplan betreffende..."
Update privacywet 2 dagen
"Beste Janntsi,

we hebben gezocht maar er is helaas gee..."
Ritmische Gymnastiek 11 dagen
"Beste Frieda,

je kunt het beste even contact leggen me..."
Topdesk 11 dagen