Deel dit artikel
Deel dit artikel
Gepubliceerd: 11 oktober 2017 door Redactie

Gymnastiek en turnen in de top 25!

bij de AH Sportactie activiteiten

In september kon je met de AH Sportactie spaarpunten verzamelen om gratis sportactiviteiten te doen. Die spaaractie is afgesloten, maar de activiteiten vinden nog tot en met 3 december plaats. En de gymclubs hebben er goed aan meegedaan!

Turnen in top 10

Hieronder zie je een overzicht van het aantal personen die gymnastiek en turnen als sportactiviteit geboekt heeft! Momenteel zijn dit samen bijna 3000 inschrijvingen, een heel mooie score! Gymnastiek en turnen staat hiermee momenteel in de top 25 van gekozen sporten van de AH Sportactie. Turnen staat bij de kinderen tot 17 jaar momenteel zelfs in de top 10 van meest gekozen sporten! 

Nieuwsbrief

Clubs die meedoen aan de actie ontvangen ook regelmatig leuke nieuwsbrieven met tips en inspirerende voorbeelden. Hier vind je zo'n nieuwsbrief met als thema: Hoe gastvrij ben jij?  

Volgend jaar weer

Ook de komende jaren zal de AH Sportactie weer gecombineerd worden met de Nationale Sportweek. Op gymsport.nl zullen we je graag tijdig van goede tips en informatie voorzien om dan weer zo goed voor de dag te komen!

Plaats reactie
laatste reacties
"Beste Caroline,
Zou ik ook het hele rapport mogen hebben? Ik ..."
Werkt jouw club al m... 19 uur
"Hallo,
Is er een vereniging in Lelystad die Ritmische gymnast..."
Ritmische Gymnastiek 1 dag
"Vanaf 16 jaar, dat is namelijk de leeftijd dat iemand gediplomeerd ..." Verklaring Omtrent G... 2 dagen