Deel dit artikel
Deel dit artikel
Gepubliceerd: 23 juli 2018 door Redactie

Gymsport 150 jaar: laat het zien!

Logo en persbericht om te downloaden en te gebruiken

Heel 2018 viert de gymsport haar 150-jarig bestaan. Daarmee zijn we de oudste sportbond van Nederland! Dit willen wij niet alleen vieren, maar uiteraard ook aan iedereen laten weten. Daarom hebben wij een algemeen persbericht geschreven wat jullie per club op een simpele manier kunnen aanpassen om zo op je club of met de gemeente en lokale pers te delen.

Logo

Speciaal voor het jubileum jaar van de gymsport is er ook een nieuw logo ontwikkeld dat het hele jaar gebruikt mag worden! Omdat wij iedereen mee willen laten vieren kun je hier het logo gratis downloaden. Het logo mag zowel in kleur als het wit worden gebruikt. Plaats het logo op je website, op social media, in nieuwsbrieven of op posters in de club!

Onderstaand een korte uitleg over hoe je de logo’s kunt gebruiken:

  • JPG/PDF: dit bestand is geschikt om te gebruiken voor websites en op social media. Het is minder geschikt om te gebruiken voor drukwerk.
  • PNG: het logo in PNG gebruik je vooral als je een transparante achtergrond nodig hebt. Met name geschikt voor online en office, maar niet voor drukwerk in verband met de lage resolutie.
  • EPS: het EPS (ai) is een druktechnisch bestand en kun je gebruiken met programma’s zoals illustrator en photoshop (niet in office). Op die manier kun je het logo makkelijker toevoegen aan bijvoorbeeld drukwerk. Let op: Het logo mag op twee manier worden gebruikt; in kleur of in wit. Het verzoek om het logo niet zelf verder aan te passen / te veranderen. 

Hashtag Gymsport 150 jaar

Om ook online het jubileumjaar te vieren gebruiken we de hashtag: #gymsport150jaar. Zowel voor jubileumactiviteiten als voor leuke winacties. Wij zijn benieuwd hoe jullie als club het Gymsport 150 jaar logo gebruiken. Maak hier een foto van en deel deze op social media met #gymsport150jaar. Wij zijn benieuwd, inspireer vooral ook elkaar!

Plaats reactie
laatste reacties
"Is er ook een overzicht waar men in het land trampoline springen al..." Trampolinespringen 14 dagen
"Hallo
Ik ben een (mexicaanse) ex-ritmische turnster en ik ben..."
Ritmische Gymnastiek onbekend
"Hi, we hebben een lid per 10 mei ingeschreven. En deze zegt nu al w..." Contact onbekend