Deel dit artikel
Deel dit artikel
Gepubliceerd: 1 augustus 2019 door Redactie

Jeugdfonds Sport & Cultuur en nijntje Beweegdiploma

Elk kind krijgt de kans om te leren bewegen

Beweging zorgt ervoor dat kinderen lekker in hun vel zitten, vergroot het zelfvertrouwen en de kans is groot dat kinderen later een sportieve levensstijl aannemen. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur en de KNGU werken samen om ervoor te zorgen dat alle peuters en kleuters voldoende bewegen via het nijntje Beweegdiploma.

In de lessen van het nijntje Beweegdiploma kunnen peuters en kleuters naar hartelust balanceren, rollen, huppelen, klauteren en springen. Alle basisonderdelen van bewegen komen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes waardoor een kind op een verantwoorde manier leert bewegen.

Geen geld om de beweeglessen te volgen?

Hoort jouw club wel eens van mensen dat ze te weinig geld hebben om hun kind de beweeglessen te laten volgen? Daarvoor is het Jeugdfonds Sport & Cultuur er! Zij helpen door de lessen te betalen als er thuis te weinig geld is. Laat ouders dan contact opnemen met de coördinator van het fonds bij jou in de buurt.

Vanaf 2 jaar!

De mogelijkheid om de kosten van het nijntje Beweegdiploma vergoed te krijgen door het Jeugdfonds Sport & Cultuur is al mogelijk vanaf 2 jaar! En uiteraard kan een kind, dat na het volgen van de beweeglessen ook lid wil worden van jouw gymclub dat ook via het fonds doen.

Sanne Wevers ambassadeur

Sanne Wevers, topturnster en ambassadeur Jeugdfonds Sport & Cultuur, vertelt in deze video waarom ze het belangrijk vindt dat kinderen bewegen:


Plaats reactie
Gerelateerde artikelen
laatste reacties
"goedendag, ik heb heel veel websitesbekeken, maar ik kan geen veren..." Ritmische Gymnastiek 4 dagen
"Wij zijn ook benieuwd naar de geldigheid van de antwoorden op deze ..." Arbeidscontracten 15 dagen
"Ik kan het document betreft regelgeving en kosten lidmaatschap KNGU..." Regelgeving en koste... 18 dagen