Deel dit artikel
Deel dit artikel
Gepubliceerd: 19 november 2014

Laat je gymsportclub niet in z’n hemd staan!

NOC*NSF start vandaag de campagne “Laat je sportclub niet in zijn hemd staan” om aandacht te vragen voor de zorg over de toekomst van sportclubs. 

Veel sportclubs hebben grote zorg over hun toekomst.  De kortingen op subsidies en het ophogen van de huur voor de sportaccommodaties raakt de sportclubs in Nederland bikkelhard. Tegelijk is sprake van teruglopende inkomsten. Het aantal sponsors daalt en ook de opbrengsten van de kantines zakken. En het blijft heel erg lastig om voldoende vrijwilligers te vinden. 

NOC*NSF wil iets wil doen aan de situatie bij de verenigingen. Want NOC*NSF vindt dat iedereen in Nederland moet kunnen sporten en de  sportclubs zijn hierbij van groot belang. 

Daarom starten we vanaf 18 november de campagne “Laat je sportclub niet in zijn hemd staan.” Met in de hoofdrol Minke Booij en Erben Wennemars. En Kees Jansma als woordvoerder!  

Wij hebben de steun van Nederland hierbij nodig en roepen iedereen op een idee toe te sturen hoe we:

1. meer vrijwilligers kunnen activeren?

2. nieuwe leden kunnen werven?

3. meer sponsors kunnen aantrekken?  

Alle ideeën zijn zichtbaar op de website www.laatjesportclubnietinzijnhemdstaan.nl en de 100 meest aansprekende komen in een online boek ter inspiratie voor alle clubs in Nederland. Het beste idee van Nederland ontvangt tevens € 10.000,- voor de club.

We gaan vandaag van start! Breng daarna je achterban op de hoogte van de actie en misschien wint één van jouw verenigingen! De winnaar wordt bekend gemaakt in de Nationale Sportweek van 2015. 

Plaats reactie
Gerelateerde artikelen
Gerelateerde downloads
laatste reacties
"Beste Karin,

voor meer informatie over onze freerunkar..."
Freerunkar 17 dagen
"Beste Albert Jan, wat vervelend voor jullie dat jullie evenement ni..." Freerunkar 17 dagen
"Goedendag, We hebben voor 1 juni de On the Movekar 1 gereserveerd v..." Freerunkar 18 dagen