Deel dit artikel
Deel dit artikel
Gepubliceerd: 12 maart 2019 door Redactie

Meijers nieuwe verzekeringspartner van de KNGU

De KNGU heeft sinds dit jaar een nieuwe partner op het gebied van verzekeringen: Meijers.

Clubs kunnen bij hen terecht voor vragen, advies en hulpverlening als het gaat om schade of ongevallen. Tijd om de nieuwe partner te introduceren door middel van een Q&A met Raymond van Calster, salesdirector bij Meijers.


Hoe is het partnership met de KNGU ontstaan?
“Dat gebeurde eigenlijk via een partnerbond van de KNGU, de Nederlandse toerfietsunie (NTFU). Die heeft ons geïntroduceerd bij KNGU-directrice Marieke van der Plas. Zij had zelf net een fietsongeval gehad en was voor de afwikkeling op verzekeringsniveau via de NTFU bij Meijers terecht gekomen. Ze was onder de indruk geraakt van hoe dat was gefaciliteerd en gaf aan dat ze dat bij de KNGU ook zo wilde. Zo is het balletje gaan rollen.” 

Wat kunnen clubs van jullie verwachten?
“We willen vooral dat mensen op ons kunnen terugvallen. Wij hebben de kennis en kunde in huis om de vereniging en haar leden verder te helpen. Als er onverhoopt iets gebeurt waar je geen invloed op hebt, dan kunnen verenigingen van ons op aan. We helpen het liefst door middel van maatwerk en persoonlijke communicatie met de klant. Elk antwoord en elke vraag is anders. Samen hopen we de juiste weg te bewandelen. En het verzekeringsproduct te blijven ontwikkelen.

Hoe komen clubs met jullie in contact?
“In het geval van schade of een ongeval kan het bestuur van een KNGU-vereniging contact met ons zoeken. Dat kan telefonisch, per e-mail en binnenkort via de website. Binnen 24 uur proberen we de berichten te beantwoorden met een ontvangstbevestiging. Daarna wordt het schadegeval in behandeling genomen en kijken we wat we kunnen doen.”

Voor wat voor meldingen kunnen clubs bij jullie terecht?
“Eigenlijk voor alles wat er op clubniveau gebeurt. Van een ongeluk met een gebroken been tot aan een kleinere vorm van schade. Zorg ervoor dat je een schadegeval zo snel mogelijk meldt. Zo voorkom je dat eventuele rechten op een uitkering worden verspeeld. Voor de rest moet er lekker onbekommerd worden gesport.”

Wilt u schade melden of om advies vragen? Neem dan per mail contact op met Raymond van Calster (r.vancalster@meijers.nl) of telefonisch met Desiree Bernardi (020-5042745). Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.meijers.nl

Plaats reactie
laatste reacties
"Mijn zoon is nu lid bij een turnvereniging. Echter hij wil nog van..." Soorten Lidmaatschap 20 uur
"Hallo is er ritme gymnastiek in nijmegen zo ja waar" Ritmische Gymnastiek 11 dagen
"Is het mogelijk om de datums bij bovenstaande reacties te zetten? I..." Arbeidscontracten 24 dagen