Deel dit artikel
Deel dit artikel
Gepubliceerd: 18 november 2014

Nieuwe NOC*NSF sportvloerenlijst live!

De nieuwe NOC*NSF sportvloerenlijst online! De nieuwe sportvloerenlijst is eenvoudiger van opzet en daardoor beter benaderbaar. Vooral voor verenigingen en gemeenten is het gebruiksvriendelijker geworden.

Klik hier om naar de online NOC*NSF sportvloerenlijst te gaan.

Een belangrijke verbetering is ook dat alle openbare normen nu vrij benaderbaar zijn met uitzondering van de bedrijfsgebonden normen. Deze laatste zijn alleen toegankelijk voor de keuringsinstantie en kunnen bij de betreffende aannemer/leverancier worden opgevraagd. Voorheen was de sportvloerenlijst te raadplegen via de website van keuringsinstantie KIWA ISA SPORT. 

Wat houdt de NOC*NSF sportvloerenlijst precies in?

Op de NOC*NSF sportvloerenlijst staan onder andere alle erkende en gecertificeerde sportvloeren en sportvloerconstructies.
Tevens kan de lijst worden gezien als een belangrijke eerste stap bij het bepalen van de juiste kwaliteitscriteria en de selectie van aannemers voor een bepaald product. Aannemers die op de sportvloerenlijst staan met een erkend en gecertificeerd product hebben aangetoond te kunnen bouwen conform de geldende normen en kwaliteitseisen. 

De NOC*NSF sportvloerenlijst maakt onderdeel uit van het kwaliteitssysteem sportvloeren en sportvloerconstructies zoals in Nederland wordt gehanteerd en wat is vastgelegd en staat beschreven in het Procedurehandboek Kwaliteit Sportvloeren&Sportaccommodaties.

Tags:    accommodatie
Plaats reactie
Gerelateerde artikelen
Gerelateerde downloads
laatste reacties
"Goedemiddag,
Graag zouden ook wij een stappenplan betreffende..."
Update privacywet 1 dag
"Beste Janntsi,

we hebben gezocht maar er is helaas gee..."
Ritmische Gymnastiek 10 dagen
"Beste Frieda,

je kunt het beste even contact leggen me..."
Topdesk 10 dagen