Deel dit artikel
Deel dit artikel
Gepubliceerd: 22 februari 2018 door Redactie

Ook de KNGU staat op de Dag van de Sportaccommodaties

Kom een kijkje nemen op 8 maart in Houten

De ontwikkelingen rondom sportaccommodaties volgen elkaar snel op, zeker voor vrijwillige bestuurders van sportclubs is dat een terrein, waar men zich graag laat ondersteunen. Want als jouw club momenteel met een accommodatievraagstuk bezig is, dan is het zeker de moeite waard op de hoogte te zijn van alle mogelijkheden.

Want wat is nu eigenlijk het rendement van een multifunctionele sportaccommodatie? En hoe kun je subsidies inzetten voor de verduurzaming van sportaccommodaties? En welke partijen kunnen jouw club daarbij het beste ondersteunen? Lees hier meer informatie over de beurs!

Laat je op 8 maart in Expo Houten door experts volledig op de hoogte brengen tijdens de Dag van de Sportaccommodaties: de grootste vakbeurs voor ontwerp, bouw, inrichting, onderhoud en beheer van binnen- én buitensportaccommodaties.

Ook KNGU heeft een stand

De beurs is dit jaar groter en gevarieerder dan ooit. In de hallen krijgen bezoekers overzicht op de nieuwste producten en diensten bij meer dan 170 exposanten. Daarnaast kun je gedurende de dag gratis aanschuiven bij een uitgebreid lezingenprogramma. Ook de KNGU heeft een stand op de beurs, op het NOC*NSF-plein. Dus als jouw club momenteel met een accommodatievraag bezig is, dan is een bezoek aan deze beurs zeker de moeite waard!

Afgelopen editie bezochten ruim 1.500 professionals, ambtenaren en andere geïnteresseerde vakexperts de beurs. Registreren kan gratis via deze link.

Tags:    Accommodatie
Plaats reactie
Gerelateerde artikelen
laatste reacties
"Is er ook een overzicht waar men in het land trampoline springen al..." Trampolinespringen 16 dagen
"Hallo
Ik ben een (mexicaanse) ex-ritmische turnster en ik ben..."
Ritmische Gymnastiek onbekend
"Hi, we hebben een lid per 10 mei ingeschreven. En deze zegt nu al w..." Contact onbekend