Deel dit artikel
Deel dit artikel
Gepubliceerd: 29 november 2017 door RH

Pilot recreatief aanbod

Ben jij die club met fanatieke lesgevers van recreatieve groepen die graag mee willen denken?

Divers sportaanbod, gezellig en plezierig sporten, meer complimenten en minder kritiek, positieve feedback en vooral variatie in het lesaanbod. Een aantal wensen die zijn benoemd door (ex-) leden, clubbestuurders en lesgevers. Ook kwam hierin naar voren dat de les het meest belangrijke is voor een recreatieve sporter en bepalend is of hij/zij lid blijft van de club.

Om deze reden is er een pilot gestart met vijf clubs om in de praktijk uit te vinden wat de beste wijze is om het recreatieve lesaanbod te ontwikkelen. Dit aanbod dient zoveel mogelijk aan te sluiten bij de wensen en behoeften van de sporters en dient haalbaar en realistisch te zijn voor de lesgevers.

De vijf clubs die actief mee gaan doen aan de pilot zijn: Saturna Alkmaar, TurnOss, Olympia Cuijk, TGAV Ter Apel en OSV '95. Daarnaast melden zich steeds meer clubs die ook graag mee willen denken over dit vernieuwde lesaanbod.

Enquête
Om een goed beeld te krijgen van het gewenste lesaanbod, is de KNGU gestart met het maken van een enquête die we graag sturen naar lesgevers/coaches en de sporters (6 - 30 jaar) om mee te denken over deze ontwikkeling. Op deze manier sluiten we niemand buiten en kunnen dus ook clubs, die niet actief met de pilot meedoen, wel meedenken! De vragenlijst kan zowel ingevuld door de lesgever als door de recreatieve sporter.

Ben jij die club met fanatieke lesgevers van recreatieve groepen die graag mee willen denken? Geef dit dan aan ons door en stuur een e-mail naar weinans@kngu.nl. Op het moment dat de enquête gereed is, ontvang je een link hiervan. Hoe meer trainers/coaches en sporters dit invullen, hoe beter wij een beeld krijgen van het gewenste recreatieve lesaanbod!

Plaats reactie
laatste reacties
"Beste,
Wij hebben een vraag over juryleden. Voorheen kregen w..."
KNGU-LOKET 7 dagen
"Hallo Corinne,
De aanhanger Gym2Move is geremd.
Het be..."
GYM2MOVE 12 dagen
"Beste Mirjam,

Goed punt. Ik ga kijken wat we hier mee ..."
Extra uitstraling vo... 12 dagen