Deel dit artikel
Deel dit artikel
Gepubliceerd: 21 mei 2014

Rosie Ritmisch

Make-over ritmische gymsport

Met trots stellen wij onze nieuwe mascotte voor het breedtesportprogramma ritmische gymnastiek aan je voor: Rosie Ritmisch!

Er is achter de schermen hard gewerkt om het imago van ritmische gymsport een make-over anno 2014 te geven. De oude mascotte, een regenworm in de kleuren van de regenboog, maakte daarom plaats voor Rosie Ritmisch. 

De LTC is trots op de nieuwe mascotte: “Ze is leuk, lief en ze is helemaal gek van ritmische gymnastiek. Rosie Ritmisch gaat dan ook op zoek naar nieuwe vriendjes en vriendinnetjes die samen met haar deze leuke sport willen doen.”

Bij ritmische gymnastiek beweeg je op de maat van verschillende soorten muziek. Het is een combinatie van lenigheid en dans waarbij gebruik gemaakt kan worden van een bal, hoepel, touw, knotsen of een sierlijk lint. Daar hoort ook een mooi gympakje bij met veel bling-bling. “Ritmische gymnastiek is prachtig om te zien, maar vooral fantastisch om te doen!”

Rosie Ritmisch binnen de gymclub?
Rosie Ritmisch introduceert in september 2014 het juiste hulpmiddel: een oefenstof- en beloningssysteem voor recreatieve groepen van 6 tot en met 12 jaar (voorheen: Regenboog RG). De gymnasten worden door Rosie begeleid bij alle onderdelen van de oefenstof. De trainsters kunnen op een eenvoudige manier een leuke les samenstellen. Ook kan het RosieRitmisch train(st)erspakket ingezet worden bij alle gymdisciplines, als onderdeel van de les ofals inspiratiebron.

Op dit moment wordt er door de KNGU een speciale RG applicatie ontwikkeld die met name ook door niet RG trainsters/trainers gebruikt kan gaan worden om ritmische gymnastiek binnen de club te introduceren als nieuwe discipline of als combinatie met andere disciplines zoals bijvoorbeeld gym, acro en/of jazzdans. Binnenkort volgt er meer informatie over de data en instroommogelijkheden van de RG applicatie.

Contact
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes van Rosie via www.facebook.com/rosieritmisch Heb je vragen over Rosie Ritmisch of de nieuwe RG applicatie, stuur dan een e-mail naar rosieritmisch@gmail.com

Meer informatie?
Flyer Rosie Ritmisch voor clubs
Flyer Rosie Ritmisch voor kids 

Plaats reactie
Gerelateerde artikelen
laatste reacties
"Is er ook een overzicht waar men in het land trampoline springen al..." Trampolinespringen 16 dagen
"Hallo
Ik ben een (mexicaanse) ex-ritmische turnster en ik ben..."
Ritmische Gymnastiek onbekend
"Hi, we hebben een lid per 10 mei ingeschreven. En deze zegt nu al w..." Contact onbekend