Deel dit artikel
Deel dit artikel
Gepubliceerd: 3 maart 2014 door KNGU

SAVE THE DATE - 3e editie Het Grote Gymfeest!

15 t/m 22 oktober 2014!

Terugkijkend op de tweede editie van Het Grote Gymfeest mogen we zeggen dat het ook dit jaar weer een fantastisch feest is geweest. 150 clubs hebben van 2 t/m 5 januari de deuren geopend om duizenden kinderen kennis te laten maken met de veelzijdigheid van de gymsport!

We zijn trots op de clubs die gezamenlijk ruim 17.000 deelnemers mochten verwelkomen, meer dan 1650 proeflessen hebben gegeven, waarvan er meer dan 500 lid van een gymclub zijn geworden! Deze gegevens zijn afkomstig van de clubs die de registratieformulieren aan ons hebben toegezonden en de digitale enquête hebben ingevuld.

SAVE THE DATE
Met veel plezier kondigen we de volgende editie van Het Grote Gymfeest aan.
Deze vindt plaats van 15 t/m 22 oktober 2014!

Zet deze datum dan ook alvast in de clubagenda’s!

Uit de belronden in november 2013 is gebleken dat het verplaatsen van Het Grote Gymfeest naar het najaar zeer gunstig is. Rond de Kerstperiode heerst namelijk het vakantiegevoel, waardoor basisscholen minder aan promotie kunnen doen voor Het Grote Gymfeest. Daarnaast is het vanuit marketingcommunicatie perspectief ook interessant, aangezien turnen in het najaar veel in het nieuws is. Dit komt natuurlijk met name door het WK turnen in China. Ten slotte is deze periode ook voor Kellogg’s, partner van Het Grote Gymfeest, de beste tijd om via verpakkingen en displays promotie te maken in supermarkten en op de kinderzender Nickelodeon.

Binnenkort zijn alle tools weer beschikbaar op www.hetgrotegymfeest.nl om er een feestelijke 3e editie van te maken!

Meer info volgt!

Plaats reactie
Gerelateerde artikelen
laatste reacties
"Goedemiddag,
Graag zouden ook wij een stappenplan betreffende..."
Update privacywet 1 dag
"Beste Janntsi,

we hebben gezocht maar er is helaas gee..."
Ritmische Gymnastiek 10 dagen
"Beste Frieda,

je kunt het beste even contact leggen me..."
Topdesk 10 dagen