Deel dit artikel
Deel dit artikel
Gepubliceerd: 28 februari 2018 door rh

Schrijf je club nu in voor het tweede Your Stage Event

11 en 12 mei in Den Bosch

Fotografie: Peter LammersFotografie: Peter Lammers

Op 18 februari vond het eerste Your Stage Evenement in de schouwburg in Hengelo plaats. Ruim 250 kinderen en volwassenen lieten aan ouders, familie en vrienden zien wat ze geleerd hebben. Vol energie en met een grote lach op het gezicht werd het podium van de schouwburg omgetoverd tot een ware recreatieve showplek. Van dans tot gym en acrobatiek, van een dubbele salto tot een koprol: alles komt voorbij tijdens Your Stage.

Vier turnstertjes, drie dansers en vijf stoere freerunners samen op het podium hun passie delen? Het kan! Your Stage biedt een podium aan alle sporters om op een recreatieve wijze zijn of haar gymsportmoves te tonen. Het volgende Your Stage Evenement is op 11 en 12 mei in Den Bosch! Check snel deze link en schrijf je club nu in!

Met plezier een gedeelde passie op het podium tonen, nieuwe mensen binnen de gymsport ontmoeten én de show stelen staan bij Your Stage centraal. Your Stage omvat verschillende evenementen per jaar waarbij sporters van alle gymsportdisciplines en van alle leeftijden samen het podium op kunnen met een eigen demo.

No rules
Your Stage geeft deelnemers de mogelijkheid om hun passie te uiten op het podium. En daarbij geldt: no rules! De deelnemers stellen zelf een showgroep samen om de demo helemaal naar eigen wens te ontwikkelen. De groepsgrootte, het decor, de attributen en de muziek worden zelf bepaald. Het is zelfs mogelijk een demo te maken waarin verschillende gymsportdisciplines een plekje hebben. Hierdoor biedt Your Stage de mogelijkheid iedere demo een persoonlijke touch te geven.

 

Plaats reactie
laatste reacties
"Beste Mina,

Je kunt terecht bij SZG Zutphen:
htt..."
Ritmische Gymnastiek 19 uur
"waar kan ik lessen ritmische gymnastiek volgen in de buurt van Arnhem." Ritmische Gymnastiek 4 dagen
"Beste Ben en Minca, ik adviseer jullie om met deze vraag even conta..." Contact 11 dagen