Deel dit artikel
Deel dit artikel
Gepubliceerd: 26 september 2018 door Redactie

Speeddates Subsdieregeling bouw en onderhoud sportaccommodaties

Meld je aan voor één van de vier locaties

Is jouw club op zoek zijn naar informatie en deskundige ondersteuning over de Subsidieregeling bouw en onderhoud sportaccommodaties? Dan kun je je aanmelden voor één van de speeddates in Zwolle, Houten, Dordrecht of Eindhoven. In de speeddate wordt informatie gegeven over de regeling en de manier waarop sportsubsidie.nl aanvragers kan ondersteunen (no cure, no pay).

Wat houdt de regeling in?

De Subsidieregeling stimulering bouw en onderhoud sportaccommodaties ondersteunt verenigingen, stichtingen en BV's zonder winstoogmerk. De subsidie bedraagt 20% tot 35% van de investering. Voor 2019 is 87 miljoen euro beschikbaar. Aanvragen kan vanaf 2 januari: 'Wie het eerst komt, het eerst maalt!'

Het gaat om investeringen ten behoeve van de bouw of het onderhoud van sportaccommodaties, of voor de aanschaf of het onderhoud van sportmaterialen. Er is 15% extra subsidie voor investeringen in energie en toegankelijkheid.

De Subsidieregeling BOSA is een compensatie voor de aanpassing van het Sportbesluit. Vrijstelling van btw betekent geen heffing van btw, maar óók geen recht op vooraftrek van btw. De subsidie compenseert het financiële nadeel, als gevolg van het verdwijnen van die aftrekmogelijkheid.

Aanmelden voor de speeddates kun je hier

Tags:    Accommodatie subsidie
Plaats reactie
Gerelateerde artikelen
laatste reacties
"Is er ook een overzicht waar men in het land trampoline springen al..." Trampolinespringen 16 dagen
"Hallo
Ik ben een (mexicaanse) ex-ritmische turnster en ik ben..."
Ritmische Gymnastiek onbekend
"Hi, we hebben een lid per 10 mei ingeschreven. En deze zegt nu al w..." Contact onbekend