Deel dit artikel
Deel dit artikel
Gepubliceerd: 1 oktober 2018 door Redactie

Sportaanbiedersmonitor

Laat je meer weten over hoe je club ervoor staat

Op dit moment staat de Sportaanbiedersmonitor weer open en vindt de tweejaarlijkse, landelijke, meting plaats. Twee jaar terug hebben veel KNGU clubs deelgenomen aan dit onderzoek en ook dit jaar hopen wij weer op een hoge respons.

Clubmetingen.nl

De monitor is te vinden op de website www.clubmetingen.nl. Clubmetingen.nl is een initiatief van NOC*NSF en sportbonden. Het doel van Clubmetingen.nl is sportclubs meer inzicht geven in hun club. Als sportclub vul je de quick scans in en word je daarna één keer per kwartaal benaderd om de meting in te vullen. Zo kun je zien wat de veranderingen zijn die jouw sportclub doormaakt op het gebied van onder andere beleid en cultuur of de mate van openheid. De mogelijkheid bestaat om de uitkomsten van jouw club te vergelijken met die van andere clubs, zo krijg je inzicht in de kwaliteit en het functioneren van jouw club.

Leuke prijzen

Onder de KNGU clubs die de monitor voor eind oktober volledig invullen verloten wij 3x2 tickets voor A Touch of Gold in de Ziggodome op 29 december en 10 Dutch Gymnastics doppers.

Tags:    Sportaanbod
Plaats reactie
Gerelateerde artikelen
laatste reacties
"Beste Karin,

voor meer informatie over onze freerunkar..."
Freerunkar 17 dagen
"Beste Albert Jan, wat vervelend voor jullie dat jullie evenement ni..." Freerunkar 17 dagen
"Goedendag, We hebben voor 1 juni de On the Movekar 1 gereserveerd v..." Freerunkar 18 dagen