Deel dit artikel
Deel dit artikel
Gepubliceerd: 1 oktober 2018 door Redactie

Sportaanbiedersmonitor

Laat je meer weten over hoe je club ervoor staat

Op dit moment staat de Sportaanbiedersmonitor weer open en vindt de tweejaarlijkse, landelijke, meting plaats. Twee jaar terug hebben veel KNGU clubs deelgenomen aan dit onderzoek en ook dit jaar hopen wij weer op een hoge respons.

Clubmetingen.nl

De monitor is te vinden op de website www.clubmetingen.nl. Clubmetingen.nl is een initiatief van NOC*NSF en sportbonden. Het doel van Clubmetingen.nl is sportclubs meer inzicht geven in hun club. Als sportclub vul je de quick scans in en word je daarna één keer per kwartaal benaderd om de meting in te vullen. Zo kun je zien wat de veranderingen zijn die jouw sportclub doormaakt op het gebied van onder andere beleid en cultuur of de mate van openheid. De mogelijkheid bestaat om de uitkomsten van jouw club te vergelijken met die van andere clubs, zo krijg je inzicht in de kwaliteit en het functioneren van jouw club.

Leuke prijzen

Onder de KNGU clubs die de monitor voor eind oktober volledig invullen verloten wij 3x2 tickets voor A Touch of Gold in de Ziggodome op 29 december en 10 Dutch Gymnastics doppers.

Tags:    Sportaanbod
Plaats reactie
Gerelateerde artikelen
laatste reacties
"Hallo
Ik ben een (mexicaanse) ex-ritmische turnster en ik ben..."
Ritmische Gymnastiek 2 dagen
"Hi, we hebben een lid per 10 mei ingeschreven. En deze zegt nu al w..." Contact onbekend
"Hallo KNGU,


Ik zag op de site van knltb dat zij..."
Verzorg je website! onbekend