Deel dit artikel
Deel dit artikel
Gepubliceerd: 7 oktober 2014

Sportief besturen- de uitdaging

Het besturen van een sportvereniging is geen spelletje. Het vraagt veel van jou en je medebestuursleden en soms loop je tegen uitdagingen aan waar je niet zo maar een pasklaar antwoord op hebt. Het online spel ‘Sportief Besturen’ van NOC*NSF helpt je daarmee.

Doe mee! 
Sportief Besturen is een interactief spel voor op je PC, tablet of smartphone. Elke week krijgen jij en je medebestuursleden een uitdaging toegestuurd met de vraag hoe jullie het zouden oplossen. Ieder bestuurslid geeft zijn visie en vervolgens pakken jullie het probleem op. Samen formuleer je zo op tal van interessante gebieden heldere kaders waar je als club verder mee kunt zoals:
De jeugdcoördinator die los gaat op de bar tijdens een clubfeestje…. Wat doe jij? 
Een team scheldt tegenstanders uit op Facebook van jouw club........ Wat doe jij? 
Niet zeuren, vindt de jeugdtrainer. Van pesten word je een vent........ Wat doe jij?

Kijk snel op www.sportiefbesturen.nl  en ontdek hoe jij nog meer uit jouw bestuursfunctie kunt halen. Want samen naar een veiliger sportklimaat, dát is Sportief Besturen.

Samen naar een Veiliger Sportklimaat is een programma van sportbonden en NOC*NSF dat sportief gedrag stimuleert en ongewenst gedrag aanpakt. Naast het interactieve spel is zijn er ook gratis workshops Sportief Besturen bij jou in de regio. Neem contact op met jouw KNGU-district voor de planning!


Plaats reactie
Gerelateerde artikelen
laatste reacties
"goedendag, ik heb heel veel websitesbekeken, maar ik kan geen veren..." Ritmische Gymnastiek 4 dagen
"Wij zijn ook benieuwd naar de geldigheid van de antwoorden op deze ..." Arbeidscontracten 15 dagen
"Ik kan het document betreft regelgeving en kosten lidmaatschap KNGU..." Regelgeving en koste... 18 dagen