Deel dit artikel
Deel dit artikel
Gepubliceerd: 10 november 2014

WK-turnteams bij 18e editie Univé Gym Gala in Almere

Foto: KNGUFoto: KNGU

Nagenoeg alle WK-turnsters en –turners geven op 20 en 21 december 2014 acte de préséance tijdens het jaarlijks terugkerende Univé Gym Gala in het topsportcentrum Almere. In vier shows laten 12.000 fans zich tijdens ‘Magjistar’ onderdompelen in een betoverende gymsportbelevenis met acts, artiesten, muziek en topsporters uit de hele wereld én van eigen bodem.

Een prachtig moment voor de Nederlandse fans om de turnteams op weg naar de Olympische Spelen live in actie te zien en op jacht te gaan naar handtekeningen.

De Nederlandse mannenturntop wordt vertegenwoordigd door de WK-turners Casimir Schmidt, Jeffrey Wammes, Boudewijn de Vries, Michel Bletterman, Anthony van Assche, WK-reserve Karl Kosztka en natuurlijk multikampioen Epke Zonderland. Ondanks hun afwezigheid op de WK zijn ook de wereldtoppers Bart Deurloo en Yuri van Gelder er bij.

De Nederlandse damesturntop wordt vertegenwoordigd door de WK-turnsters Lisa Top, Céline van Gerner, Sanne Wevers, Vera van Pol, WK-reserve Shirley van Deene,Maartje Ruikes en EK-turnster Julia Bombach. WK-turnster Lieke Wevers kan helaas niet aanwezig zijn.

De kaartverkoop voor het Univé Gym Gala is in volle gang. Tickets zijn te verkrijgen bij Primera en online via www.univegymgala.nl

Tags:    KNGU Unive Gym Gala
Plaats reactie
Gerelateerde artikelen
laatste reacties
"Goedemiddag,
Graag zouden ook wij een stappenplan betreffende..."
Update privacywet 1 dag
"Beste Janntsi,

we hebben gezocht maar er is helaas gee..."
Ritmische Gymnastiek 10 dagen
"Beste Frieda,

je kunt het beste even contact leggen me..."
Topdesk 10 dagen