Deel dit artikel
Deel dit artikel

DG On the Move

Een tuintrampoline of een airtumbling. Het zijn voorbeelden van materialen die niet zomaar in elke gymzaal te vinden zijn. Om clubs de mogelijkheid te bieden deze materialen toch te kunnen gebruiken, is er DG on the move. Vol met materialen op de standaardsituatie in de gymzaal.

Het bijzondere aan DG on the move is dat clubs voor een relatief laag bedrag unieke materialen kunnen huren. Hiermee bied je huidige en potentiële leden de mogelijkheid om naast de standaard materialen ook op ander materiaal te bewegen. Met het opbouwen van de beweegpleinen kunnen sporters lekker bewegen zonder beoordeeld te worden door een jury, maar staat juist plezier centraal!

Inspiratie

DG on the move kan gehuurd worden voor speciale evenementen, wedstrijden, een trainingsweekend of als extra activiteit voor de huidige en potentiële leden van een gymsportclub. Als aanvulling op de aanwezige materialen uit de eigen gymzaal kan er een heel beweegplein uitgezet worden. Hierdoor kan er een inspirerende situatie gecreëerd worden die niet tijdens elke training aanwezig is. Themafeestjes, vakantietrainingen, extra activiteiten buiten de trainingen om of een beweegplein bij een wedstrijd: alles is mogelijk.

In DG On the Move kunnen clubs allerlei gym- en turnmateriaal vinden, maar ook zitten er diverse materialen in voor de disciplines dans en trampoline-springen. Naast DG On the Move is er ook een Freerun aanhanger beschikbaar. Beide zijn puur bedoeld als aanvulling op de standaardsituaties in de gymzalen.

DG On the Move reserveren?

Je reserveert DG On the Move gemakkelijk zelf online. Hier zie je ook meteen of DG On the Move nog beschikbaar is. De huur bedraagt € 125,00 per dag. Bij de KNGU aangesloten clubs ontvangen 20% korting op de huur.

Standplaats

DG On the Move heeft als standplaats het bondsbureau in Beekbergen.

DG On the Move 1 staat in de maanden mei en juni in Sittard. 

DG On the Move 2 staat in de maanden maart, april en mei in Havelte. 

Voor het volledige overzicht klik op reserveren: Reserveren 

Heb je nog vragen over het huren van DG On the Move, neem dan contact op met jansen@kngu.nl.

laatste reacties
"Beste meneer/mevrouw,

Laat ik mij ten eerste even kor..."
G-gym onbekend
"Hallo ,I am interested in acrobatic gymnastics for my daughter who ..." Acrobatische Gymnastiek onbekend
"goedendag, ik heb heel veel websitesbekeken, maar ik kan geen veren..." Ritmische Gymnastiek onbekend