Deel dit artikel
Deel dit artikel

Zomerkampen

KNGU ZomerkampenKNGU Zomerkampen

Meer dan 50 jaar organiseren vrijwilligers van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie de KNGU Zomerkampen. Op het kampterrein, in de bossen achter het bondsbureau, komen jaarlijks 3000 deelnemers van 6 t/m 18 jaar om een onvergetelijke week te beleven!

De 7 kamp weken staan in het teken van bosspellen, waterspelen, spooktochten, dagtochten, speurtochten en vele kleine spellen die kunnen worden afgewisseld met een turntraining in de mooie turnhal van de KNGU of dansles in één van de danszalen. Meer dan 500 vrijwilligers staan ieder jaar weer klaar om de vele deelnemers een fantastische week te bezorgen, dit unieke feit zegt genoeg over de sfeer tijdens de Zomerkampen.

Natuurlijk is het kamp niet alleen voor de deelnemers. Als je 18 jaar of ouder bent en je vind het geweldig om met kinderen te werken, of je bent enthousiast en kundig dansdocent (m/v) of gediplomeerd turntrainer (C-licentie, niveau 3 of 4 licentie), dan zijn de Zomerkampen ook iets wat je écht moet meemaken! Naast de activiteiten overdag met de kinderen, staat je ’s avonds/’s nachts een geweldig avond/nacht programma te wachten om samen met de andere leiding en stafleden gezellig de dag af te sluiten!

Lijkt dit je helemaal geweldig en zou je graag meer informatie willen over hoe jij hier ook bij kan zijn? Kijk dan snel op www.zoka.nl en dan zien je we je aankomende zomer tijdens ZOKA, laat de show beginnen! in Beekbergen!

Staat de informatie die jij zoekt niet op de site? Stuur je vraag dan naar info@zoka.nl en we zullen hem zo snel mogelijk beantwoorden.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Team Sportparticipatie,
Karin Laagland sportparticipatie@kngu.nl

 

Tags:    Kamp ZOKA Zomerkampen
Plaats reactie
laatste reacties
"Beste Karin,

voor meer informatie over onze freerunkar..."
Freerunkar 17 dagen
"Beste Albert Jan, wat vervelend voor jullie dat jullie evenement ni..." Freerunkar 17 dagen
"Goedendag, We hebben voor 1 juni de On the Movekar 1 gereserveerd v..." Freerunkar 18 dagen